vrijdag 7 maart 2014

Weer thuis....

Gisteren kregen we het fijne bericht dat Noar vandaag weer naar huis mocht. Iets om naar uit te kijken want Noar voelde zich prima. Vanmorgen rond 10.30 kwam de oncoloog om te vertellen dat we inderdaad mochten vertrekken. Noar zijn witte bloedcellen  zijn nogsteeds aan de lage kant en dan met name die cellen die bacteriĆ«n bestrijden. ( je moet het zien als een leger, elke cel heeft zijn eigen taak) 
Maar zijn HB en trombocyten zijn meer geworden, er is dus een voorzichtig herstel. Ze geven hem dan ook de komende week om verder te herstellen n komende vrijdag moeten we ons 's morgens melden voor een opname voor de derde kuur, die gaat in principe 8 dagen duren.
Daarna is hij in Groningen klaar met zijn behandeling, dan staat Utrecht op het programma. tenminste als er een donor gebonden wordt in de wereld donorbank want helaas hebben we vorige week gehoord dat de meisjes geen donor kunnen. Weer een teleurstelling. Maar goed, we wisten dat de kans klein was. De hoop is er toch wel geweest, helaas.......
Gelukkig zijn er 7 miljoen donoren in de donorbank, laten we duimen dat er een donor bij zit zodat Noar de beste kans op herstel krijgt. Het moet ons toch ook een keer meezitten?

In ieder geval gaan we de komende week genieten en Noar? Die is vastbesloten om te gaan vissen en hij gaat op de fiets, dat laatste zullen we nog wel eens zien.......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten