zondag 15 juni 2014

Alweer een update....

vrijdag zijn ze begonnen met de chemo's. Zou dit dan echt de allerlaatste chemo sessie zijn? 
Dat dachten we 2 maanden geleden ook. Nu durf ik niet hardop te zeggen dat het de laatsten zijn. 2 maanden geleden was ik een stuk positiever.
Gelukkig heeft Noar van de eerste 2 chemo's,afgezien van wat vermoeidheid, helemaal geen last gehad. Daar zijn we heel erg blij mee. Hij heeft ook nogsteeds zin om naar buiten te gaan. Gisterenavond hebben we samen een heerlijke avondwandeling gemaakt en genoten van de rondspringende konijnen, muisjes, boomklevers en de schooiende kraaien ,die Noar inmiddels herkennen, die klaar zitten om al het lekkers dat Noar rondstrooit meteen op te eten en ook steeds dichterbij durven te komen. Ze zullen Noar gaan missen als hij straks niet meer naar buiten mag.
We hopen dat de chemo's van vandaag en morgen ook geen problemen opleveren. Dan zit dat in ieder geval mee. Dinsdag is een rustdag en dan is woensdag de transplantatie. Het moment waar we al weer zo lang naar uit kijken komt nu heel dichtbij. En wat is het bijzonder dat Noar al zo verschrikkelijk lang in aplasie is en nog geen noemenswaardige complicaties heeft gehad . Wat een bikkel! Tenminste iets om dankbaar voor te zijn.

1 opmerking:

  1. Vanuit kamer 8 leven we met jullie mee. Hou vol, hou vol! Warme groet voor jullie allemaal, David, Samuel en Liek

    BeantwoordenVerwijderen